Gebruik de chatbot of vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Contact

Anytime Fitness Ter Aar
Westkanaalweg 100B
2461 EJ Ter Aar

0172 200 055
teraar@anytimefitness.nl

Contact

Anytime Fitness Ter Aar
Westkanaalweg 100B
2461 EJ Ter Aar

0172 200 055
teraar@anytimefitness.nl

Sandra
Sandra
2022-05-20
Een fijne sportschool waar genoeg ruimte is voor vrije oefeningen. Een pluspunt is dat de sportschool ook in het weekend van 7.00-23.00 open is.
Kim de Bruin
Kim de Bruin
2022-05-18
Schoonste sportschool waar ik tot nu toe heb gesport. Vriendelijkepersoneel waardoor ik me welkom voel. Ze zijn altijd bereid om te helpen. Tevens wordt er naar behoefte van de mensen sportmateriaal besteld. Erg fijn dat er zo goed wordt omgekeken naar de mensen.
Ayaz de Gamer
Ayaz de Gamer
2022-05-08
Je kan daar lekker sporten en heb veel apparatuur, maar de enige nadeel is dat je tot 23:00 uur kan sporten niet langer, ik zou het heel fijn vinden als het langer kon.
Jim Alberts
Jim Alberts
2022-04-24
Door mijn zoon Jeroen in Corona tijd meegezogen naar de open dag. Goed gesprek gehad en lid geworden. Geen dag spijt, er hangt de juiste sfeer ook onder de leden. Ook al kom ik wat minder als een ander, ik ben genoeg gemotiveerd door de positieve vibe die er wel degelijk. Voldoende toestellen en via de app kun je jouw hele training programma volgen en aanpassen op maat. Okee ik moet wat meer gaan maar dat gebeurt ook wel. Zeer tevreden iig
Daniëlle Sondij
Daniëlle Sondij
2022-04-08
Erg fijne en goede sportschool! Ik heb zelf een zware rugoperatie gehad en mag niet op apparaten trainen maar er is genoeg materiaal om mee te kunnen trainen. De trainers zijn erg behulpzaam en hebben verstand van zaken.
Miro Tylka
Miro Tylka
2022-02-07
Gym with very nice atmosphere and friendly staff. Roger and specialy Mike are always there helpfull and ready to give you advices. Mike is a person worth to listen. I really enjoyed days in this gym.
Liset Verpoort
Liset Verpoort
2022-02-01
Voor het eerst in mijn leven vind ik het leuk om naar de sportschool te gaan! Ik volg de groepslessen met veel plezier. Het is altijd gezellig. Er wordt meegedacht met je en ze proberen zich aan te passen aan de behoeften van de sporters met hun aanbod. Wanneer ik alleen train doe ik mij oortjes in en volg ik mijn Netflix-serie (op cardio-apparaten). Ze hebben iedere maand een challege waarvan de scores bijgehouden wordt op een scorebord. Erg leuke uitdagingen! De kosten vind ik dubbel en dwars waard!

Neem contact met ons op!

Wil je je sportieve doelen behalen? Wacht dan niet langer en zet nu de eerste stap! Honderden sporters gingen je al voor en kozen voor Anytime Fitness. Vul het formulier in en klik op verzenden. Dan nemen we snel contact met je op.

LID WORDEN?

Klik op de button en rond direct je lidmaatschap af bij Anytime Fitness.

Joe-Footer
Anytime Fitness uitproberen? Vraag nu vrijblijvend een 7-dagenpas aan!