Selecteer een pagina

Vrij trainen in Ter Aar

Anytime Fitness is dé sportschool van Ter Aar en omgeving. Je kunt er lekker je eigen gang gaan tijdens een vrije training en werken aan je sportieve doelen. Uitproberen? Claim dan direct onze 7-dagenpas en test het geheel vrijblijvend een week lang uit. 

Individueel fitnessen bij Anytime Fitness

Wil je individueel aan jouw sportieve doelen werken? In een geschikte omgeving en met professionele hulpmiddelen voorhanden? Start dan nú met fitnessen bij Anytime Fitness in Ter Aar. Je sport wanneer het jou het beste uitkomt. En er is altijd iemand in de buurt om je te helpen of te motiveren.
Anytime Fitness heeft inmiddels meer dan 100 vestigingen in de Benelux en blijft maar groeien. Dat is natuurlijk niet voor niets het geval… Eerst zien, dan geloven? Klik op de onderstaande button om onze service gratis uit te proberen.

Ruime openingstijden

Bij Anytime Fitness kun je sporten waar en wanneer jij wil. dagelijks geopend van 7.00-23.00 én in maar liefst 5.000 clubs wereldwijd.

Fijne sfeer

Bij Anytime Fitness is sporten gezellig en voor alle leeftijden. Kom je alleen of met een vriend of vriendin? Bij ons sport je in een kleinschalige, niet-intimiderende club die plek biedt voor iedereen.

Persoonlijke begeleiding

De vakbekwame trainers begeleiden en helpen je om je doelen te behalen. Onze handige app en ons uitgebreide en persoonlijke begeleidingsprogramma zorgen ervoor dat je verantwoord sport. 

Altijd schoon & hygiënisch

Onze clubs zijn schoon en hygiënisch en allemaal voorzien van privé douches én privé kleedkamers.

Let's make healthy happen

Wil je jouw sportieve doelen behalen? Wacht dan niet langer en zet nu de eerste stap! Honderden sporters gingen jou al voor en kozen voor Anytime Fitness. Vul het formulier in en klik op verzenden. Dan nemen we snel contact met je op.

LID WORDEN?

Klik op de button en rond direct je lidmaatschap af bij Anytime Fitness.